با سلام و احترام
در فرهنگ های مختلف معمولا روشهای گوناگونی جهت استخراج روغن از دانه های روغنی وجود دارد . در مورد کنجد معمولا از سه روش جهت استخراج روغن استفاده می شود که شامل 1- استخراج روغن با استفاده از حلالهای شیمیایی 2- فشردن کنجد تحت شرایط حرارتی و استخراج روغن کنجد بو داده شده 3- استخراج روغن کنجد با روش سرد که این روش در حال حاضر از محبوبیت بیشتری برخوردار است زیرا روغن تحت تاثیر حلال های شیمیایی روش اول و یا فرایند حرارتی روش دوم قرار نداشته و خواص تغذیه ای و ترکیب اسید های چرب آن بهتر حفظ می شود . بنابراین در انتخاب نوع روغن کنجد مصرفی حتما این نکته را در نظر داشته باشید .