سوال مطرح شده :
موضوع :  در مورد روغن کنجد
توضيحات :  سلام وخسته نباشید یه سوال در مورد روغن کنجد داشتم . بعضی از روغن های کنجد از روش کلد پرس تهیه میشود یعنی کنجدفقط یکبار وبصورت عبور از غلتک تحت فشار روغنش گرفته میشود . میگند این روغن صنعتی محسوب میشه وخوراکی نیست . دلیل آن چیست؟ چرا در روشی که ابتدا پوسته آن کنده میشود وبعد روغن را از خمیر آن بدست می آورند این روغن خوراکی میشود . ممنون میشم دلیل علمی آنرا ذکر کنید .
نام کاربر :  صالحی
تاريخ درج :  يکشنبه 15 دى 1392  12:56
 تعداد کل پاسخهاي موجود : 1
پاسخ شماره 1
موضوع :  روغن کنجد
توضيحات :  با سلام و احترام


در فرهنگ های مختلف معمولا روشهای گوناگونی جهت استخراج روغن از دانه های روغنی وجود دارد . در مورد کنجد معمولا از سه روش جهت استخراج روغن استفاده می شود که شامل 1- استخراج روغن با استفاده از حلالهای شیمیایی 2- فشردن کنجد تحت شرایط حرارتی و استخراج روغن کنجد بو داده شده 3- استخراج روغن کنجد با روش سرد که این روش در حال حاضر از محبوبیت بیشتری برخوردار است زیرا روغن تحت تاثیر حلال های شیمیایی روش اول و یا فرایند حرارتی روش دوم قرار نداشته و خواص تغذیه ای و ترکیب اسید های چرب آن بهتر حفظ می شود . بنابراین در انتخاب نوع روغن کنجد مصرفی حتما این نکته را در نظر داشته باشید .
تاريخ درج :  دوشنبه 23 دى 1392  9:33